Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van’da yol genişletme çalışmaları için 4 katlı bina yıktırıldı

Van Büyükşehir Belediyesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları kapsamında

Van Büyükşehir Belediyesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları kapsamında yol güzergâhında kalan 4 katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Kentte önemli ulaşım arterlerinden biri olan Fevzi Çakmak Caddesi’nde asfalt serimi aralıksız sürerken, yol üzerinde kalan yapıların da yıkımı yapılıyor. İmar düzenlemesi kapsamında yol ve kaldırım güzergâhında kalan bina da sahibiyle uzlaşmaya varıldıktan sonra yıkım programına alındı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Kültür Kavşağı, Musa Anter Parkı yanında bulunan 4 katlı yapı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çevre ve yol güvenliğini almasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne ait 2 tanker de görev aldı. Tazyikli suyla çevreye daha az toz ve rahatsızlık verilmesi sağlanırken, yıkım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Yıkımın ardından enkaz kaldırma işlemlerinin de yapılmasıyla birlikte cadde üzerindeki yol genişletme çalışmalarının tamamlanacağı kaydedildi.

Bursa’da yeni yıla girerken gökyüzü binlerce havai fişekle aydınlandı. Saatler
Sıradaki Haber Nilüfer’de gelişi güzel atılan havai fişekler geceyi aydınlattı, binlerce kuşun hayatını kararttı