Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uşak jandarması ormanlık alanlarda kuş uçurtmuyor

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timince,

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timince, “Ormanı korumak, geleceği korumaktır” sloganıyla yürütülen denetimlere aralıksız olarak devam ediliyor.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timince, hava kirliliğini azaltan, heyelan, erozyon, sel gibi doğal afetlerin önlenmesinde rol oynayan, insanların dinlenmesi, eğlenmesi, sportif faaliyetlerde bulunabildiği ormanlarda; yangınların önlenmesi, meydana gelebilecek yangınlara müdahale edilebilmesi amacıyla orman gözetleme kule görevlileri ile kontroller sağlanıyor.

“Ormanı korumak, geleceği korumaktır” sloganıyla yürütülen denetimler, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli olarak devam ettiriliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denize girilmemesi kararı alındı.
Sıradaki Haber Akçakoca’da denize girmek yasaklandı
Test