Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Belediyesi’nden sokak hayvanlarına doğal yaşam alanı

Bandırma Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla doğal

Bandırma Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla doğal yaşam alanları oluşturuyor.

Belediyeye ait şantiye alanındaki marangozhanede üretilen kedi ve köpek kulübeleri, belediye ekiplerince belirlenen alanlara yerleştirilmeye başlandı. Hava şartlarına dayanıklı ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan kulübelerin, sahipsiz hayvanların güvenli bir şekilde barınmalarını sağlaması hedefleniyor.

Bandırma Belediyesi yetkilileri, yürütülen çalışmayla sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesinin amaçlandığını belirterek, “Sokak hayvanlarının yalnız olmadığını göstermek istiyoruz. Oluşturduğumuz alanlar, onların hem barınabileceği hem de doğayla iç içe yaşayabileceği bir ortam sunacak” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 12 kilometrelik doğa yürüyüşü, doğaseverlerin ve öğrencilerin
Sıradaki Haber Yenişehir’de doğa yürüyüşü ile gençler stres attı