Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşilay Spor Kulübü turnuvada 13 madalya kazandı

BALIKESİR’DE DÜZENLENEN YASEMİN ADAR U-13 KADINLAR GÜREŞ TURNUVASI’NDA YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ, 13 MADALYA KAZANARAK ŞAMPİYON OLDU. BU BÜYÜK BAŞARI, YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ’NÜN GÜREŞTEKİ BAŞARISINI BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

BALIKESİR'DE DÜZENLENEN YASEMİN ADAR

Balıkesir’de düzenlenen Yasemin Adar U-13 Kadınlar Güreş Turnuvası’nda Yeşilay Spor Kulübü, 13 madalya kazanarak şampiyon oldu. Bu büyük başarı, Yeşilay Spor Kulübü’nün güreşteki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Turnuvada toplamda 13 madalya kazanan Yeşilay Spor Kulübü güreşçileri, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Bu başarıda emeği geçen güreşçileri ve antrenörleri Neslihan Erdoğan ve Hakan Erdoğan’ı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da tebrik etti.

Kasapoğlu, yaptığı açıklamada Yeşilay Spor Kulübü’nün bu başarısının gurur verici olduğunu ve Afyonkarahisar’ı gururlandırdığını söyledi. Kasapoğlu ayrıca, Yeşilay Spor Kulübü’nün güreşteki başarısının tesadüf olmadığını, uzun yıllardır yapılan özverili çalışmaların sonucu olduğunu da vurguladı.

2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI (EURO
Sıradaki Haber EURO 2024: Romanya: 3 – Ukrayna: 0
Reklamı Geç