Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenişehir Belediye Başkanı Özel çarşı esnafıyla kahvaltı da buluştu

Yenişehir  Belediye Başkanı Ercan

Yenişehir  Belediye Başkanı Ercan Özel,    İstiklal Caddesi esnafının simitli  sabah kahvaltısına misafir oldu. Esnafla bir yandan kahvaltı yaparken bir yandan da esnafın dertlerini dinledi.

Yenişehir esnafı bizim ilk önceliğimiz  diyen Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Öncesinde olduğu gibi göreve geldikten sonrada kendileriyle yakından ilgilenip, dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulduğumuz için bize teşekkürlerini  sunan çarşı  esnafımıza hizmetlerimizin her zaman devam edeceğini  özellikle  söyledik  çünkü  Yenişehir esnafımız bizim için çok değerlidir. Sofraları gibi, işleride bereketli olsun inşallah.   ” dedi.

Başkan Özel konuşmasında ayrıca  halkla, esnafla  her zaman böyle buluşmaları gerçekleştirerek  Yenişehir’in  tüm  sorunlarına  çözüm bulup yaşanabilir bir  kente  dönüştüreceğiz  bu bizim önceliğimiz olacaktir ifadelerini kullandı .

Başkan Özel Kurdukları sofrada bizleri misafir edip, yedikleri nimetleri bizlerle paylaştıkları için İstiklal caddesi esnafının  hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sofraları gibi, işleride bereketli olsun inşaallah diyerek sözlerini tamamladı.

Reklamı Geç