Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalova Belediyesi sokak hayvanları için mama dağıttı

YALOVA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ NEDENİYLE BENZİNCİ TAYFUN ERBUL PARKI ÖNÜNDE KURULAN STANTTA MAMA DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ.

YALOVA BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Benzinci Tayfun Erbul Parkı önünde kurulan stantta mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Yalova Belediyesi Veteriner Hekimleri tarafından gerçekleşen mama dağıtımında ayrıca vatandaşlara bilgiler de verildi. Ekipler gelen vatandaşlara Yalova Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmaları da anlattı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne farkındalık oluşturan ekipler, ‘bir mama da sen ver, can dostlarımızı besle’ mesajını verdi.

4 Ekim’in dolu dolu geçtiğini ifade eden yetkililer, “Hem Veteriner İşleri Müdürlüğü’müzde hem de meydanda güzel bir etkinlik yaptık. Gün boyunca müdürlüğümüz yüzlerce öğrenciyi ağırladı. Onlara hayvan sevgisini aşılamanın yanı sıra mama vererek de destek olduk. Biz Yalova Belediyesi olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

ONKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANİFİ TOPTAŞ
Sıradaki Haber Başkan Toptaş: “Bugünden itibaren, ’Yerinde Dönüşüm Ofislerimizi’ oluşturmuş bulunuyoruz”