Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuzla’da çocuklara 23 Nisan hediyesi: Yüzlerce gözlük dağıtıldı

TUZLA’DA BİR GÖZLÜKÇÜ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YÜZLERCE ÇOCUĞA GÖZLÜK HEDİYE ETTİ. RENGARENK MARKA GÖZLÜKLERE ÜCRETSİZ ŞEKİLDE SAHİP OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU.

TUZLA'DA BİR GÖZLÜKÇÜ, 23

Tuzla’da bir gözlükçü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yüzlerce çocuğa gözlük hediye etti. Rengarenk marka gözlüklere ücretsiz şekilde sahip olan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Tuzla’da bir optik mağazası da yüzlerce çocuğun katıldığı bir etkinlik düzenledi. Optik mağaza sahibi ve çalışanları tarafından organize edilen etkinlikte çocuklara rengarenk marka gözlükler hediye edildi. Etkinlikte birbirinden güzel gözlüklere ücretsiz şekilde sahip olan çocuklar, mutluluklarını dile getirdi.

“Elimizdekiler bitene kadar dağıtacağız”

Mağaza koordinatörü Ayten Gül, “Atatürk’ün bize armağan ettiği, dünya çocuklarına ve Türk çocuklarına armağan ettiği tek bayram olduğu için bu mutlu günde çocuklara bu hizmeti verip onları sevindirdiğimiz için biz de çok mutluyuz. Bizim artık geleneksel hale geldi bu çocukları sevindirme, gözlük verme işimiz, işimiz bu olduğu için. Ama sene içinde de yayıyoruz zaten. Güneş gözlüğü büyük çocuk ayırt etmeksizin bir gereklilik aslında hepimiz için. Güneşin kötü etkilerinden kurtarmak için çocuklara da küçükken bunları aşılamamız gerekiyor. Pandemide ara vermiştik ama yeniden başlattık bu geleneğimizi. Çocuklarımızı mutlu etmek için güneş gözlüğü dağıtıyoruz. Birbirlerine duyuruyorlar aslında. Bizim bir şey söylememize de gerek kalmıyor. Daha önceden bilenler yeniden geliyor. Büyümüş abileri küçük kardeşleriyle geliyor” dedi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN SARI KODLU
Sıradaki Haber İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı