Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri Ankara’da devam ediyor

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KOORDİNASYONUNDA İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “TÜRK MUTFAĞI HAFTASI” ETKİNLİKLERİ ANKARA’DA DEVAM EDİYOR.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri Ankara’da devam ediyor.

Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Ankara’ya özgü yemekler ve yöresel tatlar tanıtılırken Ankara kurusu, domates kurusu, erişte gibi ürünler de satışa sunuldu.

Gölbaşı Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’nda

Gölbaşı’nın yöresel lezzetleri, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde tanıtılıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara’ya ait geleneksel ve coğrafi işaretli ürünlerin de tanıtıldığı etkinlikte Ankaralılarla bir aradaydı. Program kapsamında Gölbaşı standında “Geleneksel Sunum ile Etli Pilav” hazırlanarak etkinliği ziyaret eden vatandaşlara ikram edildi. Başkan Odabaşı, ilçe stantlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Zengin mutfak kültürü

Başkan Odabaşı etkinlikle ilgili, “Ankara’mızın eşsiz lezzetlerini ve coğrafi işaretli ürünlerimizi her yerde tanıtmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bu tür etkinlikler, geleneksel mutfak kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına önemli bir fırsat sunuyor” şeklinde konuştu.

TEKİRDAĞ ULUSLARARASI KİRAZ FESTİVALİ’NİN 4’ÜNCÜ
Sıradaki Haber Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne alan son isimler Rubato ve Şevval Sam oldu
Reklamı Geç