Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödeneceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödeneceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Gazze’de binlerce sivili öldüren İsrail’e tepki gösteren Erdoğan, ”Tüm dünyanın gözü önünde 50 gün boyunca Gazze’yi yaktılar, yıktılar. 35 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz yaralandı. Gazze’deki binaların 3’te 2’si yıkıldı veya tahrip oldu ya da kullanılamaz hale geldi. Sağlık ve eğitim altyapısı da tamamen çökmüş durumdadır. Netanyahu adını şimdiden ‘Gazze Kasabı’ olarak yazdırmıştır. İsrail yönetiminin insanlık vicdanı yanında uluslararası hukuk önünde de hesap vermesi için mevcut tüm yolları deneyeceğiz. Bugün tüm imkanlarımızla Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı. 

Merkez Bankası brüt rezervlerimizin Eylül 2014’ten bu yana ilk kez 134,5 milyar dolara çıktığının müjdesini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Meclis’e sunduğumuz yeni kanun teklifinde pek çok düzenleme yer alıyor.

Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla hayata geçirdiğimiz 5 bin lira ödeme kararımızı çalışan emeklilerimize de teşmil ediyoruz. Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödememizi yapacağız. 4 milyon 689 bin emeklimizin hesaplarına 5’er bin liranı yatıracağız.

İstanbul Sözleşmesi’ni dillerine dolayanların amacı toplumsal yapımızı çökertmektir. LGBT… Bu sapkın sapık akımlar karşısında tek dik duran Cumhur İttifakı’dır AK Parti’dir. Biz meydanı bunlara bırakmayacağız.

Ücretsiz doğalgaz desteğimiz sürüyor. Nisan ayından beri konutlardaki mutfa ve su ısıtma ihtiyaçlarına karşılık gelen doğalgaz tüketiminin faturalardan düşüyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımıza toplam 87 milyar liralık doğrudan destek sağlamış olduk. Bu uygulamayı Nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz.