Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

SOLOTÜRK Ordu’da gösteri uçuşu yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, “Mayıs Yedisi” etkinlikleri kapsamında

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, “Mayıs Yedisi” etkinlikleri kapsamında Ordu’nun Perşembe ilçesinde gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Perşembe ilçesinde gösteri yapan SOLOTÜRK, yaklaşık 20 dakika boyunca akrobasi hareketlerini sergiledi. Yetenekli Türk pilotlarını ve uçak gösterilerini izlemek için sahile gelen vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Mayıs Yedisi etkinliği dolayısıyla katılım daha da çok artarken, binlerce kişi bu ana tanıklık etti. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, “Milli Savunma Bakanımız ile geçen aylarda bir araya geldiğimizde etkinliğimizden bahsettim. Binlerce insanın sahilleri doldurduğu bu anda SOLOTÜRK gösterine de şahitlik etmek, insanlarımızı çok mutlu edeceğini belirttim. Sağ olsun bu talebimiz karşılıksız kalmadı, SOLOTÜRK’ün Perşembe’deki insanlarımıza görsellerini sunması bizleri çok mutlu etti” dedi. Vatandaşlar ise gösterinin gurur ve mutluluk verici olduğunu, uçuşu çok beğendiklerini söyledi.

Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kaymakamlar, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Kurban Bayramı münasebetiyle geleneksel olarak
Sıradaki Haber Denizli OSB’de geleneksel bayramlaşma programı yapıldı