Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Sivas’ta sağanak sonrası gökkuşağı şöleni

Sivas’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından gökyüzünde çıkan gökkuşağı,

Sivas’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından gökyüzünde çıkan gökkuşağı, izleyenlere adeta görsel şölen sundu.

Sivas’ta akşam saatlerindeki yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağı, gökyüzünü adeta renklere boyadı. Kentte aniden bastıran yağmurun ardından güneşin yeniden yüzünü göstermesiyle birlikte gökyüzünde beliren gökkuşağı, vatandaşların ilgisini çekti.

“Gökkuşağını gördüğümde çocukluğumda yaptığım resimlerim aklıma geldi”

Gökkuşağını gördüğünde çocukluğunda yaptığı resimlerin aklına geldiğini ifade eden üniversite öğrencisi Emre Can Çetinkaya, “Yüce Rabbim Sivas’tan bereketini eksik etmedi. Çokta güzel bir gökkuşağı çıktı. Çok güzel bir görsel şölen oluşturdu. Gökkuşağının kısa sürmesi bizi biraz üzdü. Gökkuşağını gördüğümde çocukluğumda yaptığım resimlerim aklıma geldi. Bu yüzden de çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Artvin’in Borçka ilçesinde yer alan ve Karadeniz’in saklı cennetlerinden biri
Sıradaki Haber Borçka Karagöl Tabiat Parkı bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Reklamı Geç