Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şırnak’ta 1 kişinin öldüğü tır kazası güvenlik kamerasına yansıdı

ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇESİNDE GERİ MANEVRA YAPAN TIRIN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Şırnak’ın Cizre ilçesinde geri manevra yapan tırın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgilere göre, Silopi Çevreyolunda Yunus U. yönetimindeki 34 ET 214 plakalı panelvan, geri manevra yaparak anayola giren sürücüsü belirlenemeyen 63 ADS 543 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile panelvannın bir bölümü dorseye asılı kaldı. Kazada Yunus U. ve Abdulaziz Gasyak (27) ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Gasyak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeni ile ulaşımın kontrollü sağlandığı çevreyolunda kaza yapan araçların yoldan çekilmesi ile birlikte ulaşım normale döndü. İsmi öğrenilmeyen tır sürücü gözaltına alındı. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇORUM’DA BAYRAMIN İLK GÜNÜ KURBANLIKLARINI
Sıradaki Haber Çorum’da acemi kasaplar hastanelik oldu
Reklamı Geç