Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siirt’te temizlik seferberliği kentin her köşesine yayılıyor

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DR. KEMAL KIZILKAYA’NIN TALİMATIYLA BAŞLATILAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ KENT GENELİNE YAYILIYOR.

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla başlatılan temizlik seferberliği kent geneline yayılıyor.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 100 personelle kent merkezi Doğan Mahallesi, Mithat Öktüren ve Şeyh Musa Caddeleri ve ara sokaklarında temizlik çalışmaları yapılarak çöpler toplanıyor.

Temizlik seferberliğine takip eden Kızılkaya, Doğan Mahallesi’nde yürütülen temizlik çalışmalarına eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“Temiz Bir Kent, Sağlıklı Çevre” hedefi ile temizlik seferberliğinin kentte hız kesmeden sürdüğünü belirten Vali Kızılkaya, tertemiz bir Siirt için azimle, inançla, aşkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Doğan Mahallesi, Mithat Öktüren ve Şeyh Musa caddeleri ve ara sokaklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Siirt-Eruh Karayolunun kesiştiği noktada sona erdi.

İÇERİSİNDE 185 BİN METREKARE YEŞİL
Sıradaki Haber ‘Sincan Park’ açıldı