Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sedat Yavuz, Yeniden Refah Partisi Adayı Mehmet Kaygusuz Lehine Çekildi

İnegöl’de yerel seçim atmosferi,

İnegöl’de yerel seçim atmosferi, beklenmedik bir gelişme ile sarsıldı. Gelecek Partisi’nin İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz, Yeniden Refah Partisi’nin İnegöl Belediye Başkan adayı Mehmet Kaygusuz lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Bu önemli kararın duyurusu, Yeniden Refah Partisi İnegöl ilçe başkanlığında gerçekleştirilen basın açıklamasında yapıldı.

YRP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi İnegöl ilçe başkanı Ilhan Baykan,, Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Mehmet Kaygusuz ve Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz’un katılımıyla başladı. Açıklamada YRP İnegöl Belediye Başkan adayı Mehmet Kaygusuz, Sedat Yavuz’un çekilme kararını şu sözlerle dile getirdi: “Gelecek Partisi’nin İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz Bey’in seçim çalışmalarından, belediye başkan adaylığından projelerimizin ve İnegöl’ümüzün ali menfaatlerini göz önünde bulunarak, vizyonumuzu destekleme adına adaylıktan çekilme kararı almış ve bize büyük bir onur sorumluluk yüklemiştir.”

Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Sedat Yavuz ise, bu kararın arkasında Gelecek Partisi’nin İnegöl için daha iyi bir gelecek vizyonunu benimsemek olduğunu belirterek, “Biz Gelecek Partisi kadroları olarak kuruluş amacımızın kesinlikle makam ve mevki olmadığını bilinciyle son tarihte verdiğimiz listelerimizi ve başkanlık adaylığımızı İnegöl’ün faydasına, İnegöl’ün mevcut başkanından kurtarma daha iyi çalışacak bir ekibe devredilebilmesi umuduyla böyle bir karar aldık” şeklinde konuştu.

Bu gelişme, İnegöl’deki seçim dinamiklerini etkileyerek, yerel siyasette yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. İnegöl halkı, bu süreçte yaşanan değişikliklere ve aday çekilme kararının ardındaki motivasyona dair merakla bekleyişini sürdürüyor.