Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Özölçer Mühendislik Fakültesi Akademik Genel kuruluna katıldı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2023 YILI AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI REKTÖR PROF. DR. İSMAİL HAKKI ÖZÖLÇER’İN KATILIMIYLA YAPILDI.

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla yapıldı.

ZBEÜ Mühendislik Fakültesi 2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleşti. Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Aydın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Dr. Öğr. Üyesi Haşim Duru, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılışında konuşan Dekan Aydın, Fakülte olarak kuruluşlarından bu yana büyük gelişmeler kat ettiklerini dile getirdi. Açılış konuşmasının ardından Dekan Prof. Dr. Hamit Aydın, Fakültede bulunan bölümler, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler, teknoloji takımlarının performansları gibi konularında bilgi paylaştı. Ardından 2023 yılı içerisinde uluslararası dergilerde yayın yapan, patent alan, etki faktörü yüksek yayın yapan, ders değerlendirme anketlerinde en yüksek puan alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Toplantının kapanışında konuşan Özölçer, teşekkür belgesi alan akademisyenleri tebrik edip, başarılar dileyerek imkânlar dâhilinde her fakülteye olduğu gibi Mühendislik Fakültesine de destek vermeye çalıştıklarını belirtti.

ŞOFÖRLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
Sıradaki Haber Şoförlere trafik eğitimi verildi