Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Protokol zeytin hasat etti

TEKİRDAĞ VALİSİ RECEP SOYTÜRK, ŞARKÖY KAYMAKAMI DR. AHMET NACİ HELVACI, TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ OKTAY ÖCAL, AKADEMİSYEN PROF. DR. MÜCAHİT TAHA ÖZKAYA VE İLÇE PROTOKOLÜ ŞARKÖY İLÇESİ CUMHURİYET MAHALLESİNDE ZEYTİN HASADINA KATILDI. ZEYTİNLİKTE ÜRETİCİLERLE BİR SÜRE SOHBET EDEN VALİ SOYTÜRK, İLÇEDEKİ ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASAT SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALARAK ZEYTİN HASADININ BOL VE BEREKETLİ GEÇMESİNİ DİLEDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Tekirdağ Valisi beraberindeki heyet ile Şarköy ilçesinde zeytin hasadına katıldı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, Akademisyen Prof. Dr. Mücahit Taha Özkaya ve ilçe protokolü Şarköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde zeytin hasadına katıldı. Zeytinlikte üreticilerle bir süre sohbet eden Vali Soytürk, ilçedeki zeytin yetiştiriciliği ve hasat süreci hakkında bilgi alarak zeytin hasadının bol ve bereketli geçmesini diledi.

Hasat sonrasında Eriklice Mahallesi meydanında düzenlenen Mahalle Muhtarları, zeytin paydaşları ve vatandaşla buluşma toplantısı çerçevesinde bir süre sohbet edip sorun, talep ve beklentiler dinlenerek çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi. Mahalle Toplantısı sonrasında, Şarköy İlçesi Mürefte Mahallesinde bulunan zeytin yağhanesini ziyaret edildi. Ziyarette yağhane hakkında ve zeytinyağı üretim süreci hakkında bilgiler alındı.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBE
Sıradaki Haber Fındıkta fiyat belirsizliği sürüyor