Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Ormanda gezerken kaybolan genci jandarma ekipleri buldu

ZONGULDAK’TA AKRABALARI İLE GEZMEYE GELDİĞİ ORMANDA KAYBOLAN 23 YAŞINDAKİ GENCİ, JANDARMA EKİPLERİ 3 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULDU.

Bu haberin fotoğrafı yok

Zonguldak’ta akrabaları ile gezmeye geldiği ormanda kaybolan 23 yaşındaki genci, jandarma ekipleri 3 kilometre uzaklıkta buldu.

Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Fatih A., dün akşam saatlerinde halası ve kuzeni ile birlikte gezmek için ormanlık alana geldi. Burada araçtan inen Fatih A. bir anda gözden kayboldu. Yakınlarının haber verdiği Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler bölgede arama çalışması başlattı.

Saat 21.00 sıralarında kaybolan genç, 02.00 sıralarında kaybolduğu yerden 3 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Ekiplerin ilk müdahalesini yaptığı genç, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Gencin durumunun iyi olduğu ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

İnegöl Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 65 yaş
Sıradaki Haber İnegöl Belediyesi’nden yaşlılara bayram sürprizi