Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okuma yazma hayaline kavuştu

ÇAYIROVA’DA ÇEŞİTLİ SEBEPLERLE OKUMA YAZMA ÖĞRENEMEYEN VATANDAŞLAR BİLGİEVLERİ’NDE AÇILAN KURSLARA KATILIYOR. KURSİYERLERDEN YILDIZ BİÇERYEN, “KENDİMİZİ İFADE EDEBİLİYORUZ. HEP BÖYLE BİR HAYALİM VARDI” DEDİ.

ÇAYIROVA'DA ÇEŞİTLİ SEBEPLERLE OKUMA

Çayırova’da çeşitli sebeplerle okuma yazma öğrenemeyen vatandaşlar Bilgievleri’nde açılan kurslara katılıyor. Kursiyerlerden Yıldız Biçeryen, “Kendimizi ifade edebiliyoruz. Hep böyle bir hayalim vardı” dedi.

Çayırova Belediyesi Bilgievleri’nde uzman eğitmenler tarafından verilen okuma yazma eğitimleri sayesinde vatandaşlar kendilerini daha güzel ve başarılı şekilde ifade etme şansına erişiyor. Okuma yazma bilmedikleri için günlük hayatta birçok zorlukla karşılaşan kursiyerler, burada aldıkları eğitim sayesinde bu zorlukların üstesinden gelmeyi başarıyor. Çayırova Belediyesi’nin tüm Bilgievleri’nde yer alan okuma yazma kurslarında faydalanmak isteyen ilçe sakinlerinin, ikamet ettikleri mahalledeki Bilgievi’ne başvurmaları gerekiyor.

“Hayalim vardı”

Çayırova Belediyesi Emek Mahallesi Bilgievi’nde okuma yazma kurslarına katılan kursiyerlerden Yıldız Biçeryen, “Çayırova’ya yeni geldim. Okuma yazma hiç bilmiyordum, hiç harfleri bile tanımıyordum. Arkadaşlarım beni buraya yönlendirdi ve buradaki kursa geldim. Çok da memnun kaldım, hocamızdan çok memnunuz sağ olsun, bize çok şey öğretti. Devletimizden Allah razı olsun. Çayırova Belediyesi bize bu imkanı sundu. Biz de bu sayede kendimizi geliştirdik. Kendimizi ifade edebiliyoruz. Hep böyle bir hayalim vardı” dedi.

BAKÜ'DE NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Sıradaki Haber Bakü’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi iş birliğinde Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı düzenlendi
Reklamı Geç