Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan kadınlar da yakalandı

SAKARYA’NIN SERDİVAN İLÇESİNDE YAKLAŞIK İKİ BUÇUK YIL ÖNCE BİR EVİN İÇERİSİNDE ‘ANI OLARAK KALSIN’ DİYE KAYDEDİLEN UYUŞTURUCU PARTİSİNİN GÖRÜNTÜLERİNDE YER ALAN 2 KADIN DA YAKALANDI. ŞAHISLAR, EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILIRKEN ADLİ İŞLEMLERİNİN SÜRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ.

SAKARYA’NIN SERDİVAN İLÇESİNDE YAKLAŞIK

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaklaşık iki buçuk yıl önce bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu partisinin görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken adli işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Serdivan ilçesinde bir evin içerisinde yaklaşık iki buçuk sene önce kaydedilen ve sosyal medyada, emniyet ile valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı uyuşturucu ortamı sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. ‘Anı olarak kalsın’ denilerek kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadın toplam 5 kişinin aralarında geçen diyalog ve bazıların ise uyuşturucu maddeyi kullandığı anlar yer aldı.

Emniyetteki işlemleri sonrasında serbest bırakıldılar

Polis ekiplerince yapılan incelemeler neticesinde görüntülerdeki kişilerin A.C.A., İ.A., E.A. isimli erkekler ile S.K. ve M.A. isimli kadınlar olduğu tespit edildi. Görüntünün yaklaşık iki buçuk sene önce çekildiği ve A.C.A. isimli şahsın cezaevinde olduğu öğrenildi. Yayılan görüntülere ilişkin adı geçen A.T. ile birlikte ekipler, diğer İ.A., E.A., S.K. ve M.A. isimli 5 kişiyi kısa sürede yakalayarak emniyete götürdü. S.K. ve M.A. isimli kadınların, fuhuş dahil birçok farklı suçtan kayıtlarının da olduğu öğrenildi. Emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılan şahısların, adli işlemleri sürüyor.

BURDUR’DAN ANTALYA İSTİKAMETİNE SEYİR HALİNDE
Sıradaki Haber Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı