Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MSKÜ kadın basketbol takımı ilk kez süper lige yükseldi

MSKÜ KADIN BASKETBOL TAKIMI, UNİLİG SÜPER LİGE YÜKSELME MÜSABAKALARINDA BAŞARI GÖSTEREREK TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİGE YÜKSELDİ.

MSKÜ KADIN BASKETBOL TAKIMI,

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen UNİLİG Süper Lig’e Yükselme Türkiye Finalleri, 9-16 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Turnuvada İstanbul Sağlık, İstanbul Üsküdar, İstanbul Cerrahpaşa, Ankara, Hacettepe, Van Yüzüncü Yıl, Kastamonu, Sivas Cumhuriyet ve Çukurova üniversiteleri yer aldı. Ege Bölgesi şampiyonu olarak turnuvaya katılma hakkı kazanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, B grubunu yenilgisiz lider olarak tamamladı.

Yarı finalde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesini 66-63 yenerek finale yükselen takım, final müsabakasının ardından turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Bu başarıyla birlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Bu önemli başarıda emeği geçen tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik eden MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Süper Lig’de de başarılarının devamını diledi.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar da Muğla’yı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini başarıyla temsil eden öğrencileri ve antrenörleri tebrik ederek; sporun her dalında başarıya giden yolu destekleyeceklerini belirtti.

BURSASPOR BAŞKANI ENES ÇELİK, TRANSFER
Sıradaki Haber Bursaspor’da transfer tahtası açıldı
Reklamı Geç