Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Moda Fuarı’nın sağlığı Anka’ya emanet

MODA FUARI’NIN SAĞLIĞI ANKA’YA EMANET

MODA FUARI’NIN SAĞLIĞI ANKA’YA

Moda Gaziantep Fuarı’nın sağlık sponsorluğunu Gaziantep Özel ANKA Hastanesi üstlendi.

Moda Gaziantep Fuarı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle kapılarını açtı. Ekonomide yüksek katma değer oluşturan ve teknolojisini sürekli geliştiren tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren lider firmalar ile sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarın sağlık sponsoru Gaziantep Özel ANKA Hastanesi oldu. Fuar alanında 112 acil yardım ambulansı hazır bekletilirken, ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne ait stantta ziyaretçilere ücretsiz sağlık hizmeti verildi. Kan şekeri ve tansiyon ölçümünün ücretsiz olarak yapıldığı stantta, sağlık durumu iyi olmayanlar için de ANKA Hastanesi’ne ücretsiz nakil sağlandı. Standı ziyaret edenler fuar süresince verilecek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“Sağlık turizmine büyük önem veriyoruz”

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, “Ziyaretçilerin standımıza olan ilgisi bizi oldukça memnun etti. Fuar alanında 112 acil yardım ambulansımız ziyaretçilerin herhangi bir sağlık problemine karşı hazır bekletilirken, açtığımız stantla da dileyenlerin kan şekeri ve tansiyon ölçümünü ücretsiz olarak yapıyoruz. Gaziantep’in sağlıkta da marka kent olduğunu göstermek için buradayız. Sağlık turizmine büyük önem veriyoruz. Bu fuarın ardından ülkemiz adına güzel dönüşümler alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

MODA Gaziantep Fuarı, aracıyı aradan kaldırarak, daha kaliteli ve ucuz üretim yaptırmak isteyenleri, asıl üreticiler ile direkt olarak tanışmak isteyenleri bir araya getiriyor. Fuara, Orta Doğu başta olmak üzere, Rusya, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerinden 10 binin üzerinde ziyaretçi katılıyor.

DR. HACER OFLUOĞLU
Sıradaki Haber Sıcaklıklar artıyor, astım hastaları dikkat