Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB tarafından çocuklar için 23 Nisan’a özel hazırlanan “Gazete Çocuk’” yayımlandı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINCA (MEB), 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA HAZIRLANAN “GAZETE ÇOCUK” YAYIMLANDI.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINCA (MEB),

Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan “Gazete Çocuk” yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan içinde çocuklar için özel etkinlikler, meraklı minikler için bilimsel bilgiler, öyküler ve daha birçok içeriğin yer aldığı “Gazete Çocuk” yayımlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 6 farklı okuldan gelen öğrencileri makamında ağırladı, minik gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Gazete “Çocuk”ta yayımlanan röportajda, minik gazeteciler, Bakan Yusuf Tekin’e öğrencilik hayatından, günlük yaşamına birçok soru yöneltti, ortaya eğlenceli diyaloglar çıktı.

Ayrıca, “Gazete Çocuk”ta, spordan bilim dünyasına, sanattan iş dünyasına çocuklar için rol modeli olabilecek ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları ile çocuklar için gönderdikleri mektuplar da yer aldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden çocukların özenle hazırladığı şiir, deneme, öykü ve resimler de “Yarınlarımızın Kaleminden 23 Nisan” bölümünde minik okurlar için yer buldu.

GÖLCÜK BELEDİYESİ, ENGELLİ MECLİS ÜYESİ
Sıradaki Haber Bu mecliste engel yok