Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marmaris’te çatıların uçma anı güvenlik kameralarına yansıdı

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE DÜN GECE BAŞLAYAN VE BUGÜN SABAHA KARŞI ETKİSİNİ GÖSTEREN FIRTINANIN ARDINDAN ÇIKAN HORTUM SEBEBİYLE MARMARİS BELEDİYESİ VE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BİRİMLERİNDE MEYDANA GELEN HASAR ANI GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN ANBEAN KAYDEDİLDİ.

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE DÜN

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerinde meydana gelen hasar anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Marmaris’te sabaha karşı etkili olan fırtına ve yağmur sonrasında çıkan hortumda Burunucu Macera Parkı, Marmaris Belediyesi Araç Parkı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi mezbahasında zararlar meydana geldi. Hortum sonrasında yaşanan olaylarda yaralanma olmazken, hortumun şiddeti güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri servis edilirken, görüntülerde gün aydınlanmadan fırtınanın şiddeti, hortumun gelerek ortalığı yıkması ve yağmurun şiddeti yer aldı.

BATMAN’DA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE DURDURULARAK
Sıradaki Haber Durdurulan otomobilden 2 çuval esrar çıktı