Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lüks sitede çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı

GAZİANTEP’TE LÜKS SİTENİN 8. KATINDAKİ BULUNAN BİR DAİREDE ÇIKAN YANGIN KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU. YARALANAN OLMADIĞI YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLÜRKEN DAİREDE BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.

GAZİANTEP'TE LÜKS SİTENİN 8.

Gaziantep’te lüks sitenin 8. katındaki bulunan bir dairede çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yaralanan olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Şehitkamil ilçesi Şehirgösteren Mahallesi’nde bulunan lüks sitenin 8. katındaki bir dairede çıktı. İddiaya göre, çıkış nedeni bilinmeyen ve kısa sürede daireyi tamamen saran yangın sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, daireyi saran ve pencerelerden taşan alevlere müdahale etti. Yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Yaralanan kimsenin olmadığı yangın sonrası dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ (FETÖ/PDY) ÜYELİĞİNDEN
Sıradaki Haber 15 yıl hapis cezası bulunan FETÖ üyesi yakalandı