Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı PFDK’ya sevk edildi

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI, KONYASPOR MAÇINDA SAHAYA GİRMESİNDEN VE MAÇ SONRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALAR SEBEBİYLE PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU’NA (PFDK) SEVK EDİLDİ.

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI,

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçında sahaya girmesinden ve maç sonrasında yaptığı açıklamalar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Müsabakanın ilk yarısında Nazon’un gördüğü kırmızı kart sonrasında sahaya giren ve maç sonrasında da basın mensuplarına yaptığı açıklamalardan dolayı hakkında rapor tutulan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, PFDK’ya sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası basın mensuplarına yapmış olduğu beyanlarında yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca 21 Mayıs 2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi” denildi.

BURSASPOR BAŞKANI ENES ÇELİK, TRANSFER
Sıradaki Haber Bursaspor’da transfer tahtası açıldı
Reklamı Geç