Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARAMANSPOR – İNEGÖLSPOR: 1-0

Sinan Unuak/Cihan Unuak// İnegölspor

Sinan Unuak/Cihan Unuak//

İnegölspor çıktığı karaman deplasmanında kalesinde gördüğü golle eli boş dönüyor.

Maçın daha 1. Dakikasında Karamanspor Nadir ile  golü kaçıran taraf oldu. Bu dakikada Alperen’in ara pasınla buluşan  Nadir’in vuruşunda top Kaleci Bekir’de kalırken Nadir mutlak golü kaçıran taraf oldu.

Maçta 10 dakikanın ardından İnegölspor  uzaktan 2 şutla rakip kaleyi yoklamış oldu. İnegölsporlu futbolcular daha sonra kullandığı 2 korner vuruşundan da sonuç alamadı.

Dk.20 Bu dakikada ev sahibi Karamanspor üstünlüğü yakalıyor attığı gol ile. İbrahimin ceza sahası içerisine aktardığı topla buluşan Oktay’ın vuruşu İnegöl ağlarına takılırken Karamanspor, İnegölspor karşısında 1-0 üstünlüğü yakalamış oldu.

Dk.27 de  soldan top çeviren Karamanspor’dan Kadir’in vuruşu üsten auta gitti.

Dk.45 İnegölspor’un en etkili atağı ise bu dakika da sağdan kullanılan atışta solda Arda topu tutu ve kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu ayağından açınca kaleci Hayrullah topun sahibi oldu.

Maçta ilk yarı bu skorla sona erdi

İKİNCİ YARI

Her iki takım karşılıklı ataklarla  rakip kalelerde gol arayışını sürdürüyor ancak bu ataklardan sonuç çıkmıyor.

Dk.50- gelişen İnegöl atağında sağda ceza sahasına çalımlarla giren Serhat’ın sağ çaprazdan şutu direğe çarpıp oyuna döndü ve yüzde 100’lük bir gol pozisyonu kaçmış oldu.
Dk.51 İnegölspor atağının devamında yine ceza sahasına giren oyuncunun ortasında topa Mete müdahale ederek topu kornere gönderdi ve önemli bir atağı kesti.

Dk. 80 de Ahmet İnegöl defansının arasından sıyrıldı kaleciy le karşı karşıya kaldı vuruşunda top kaleci bekir de kaldı.

Dk. 82 İkinci yarı oyuna giren Okan deniz kazandığı toplarla Karaman ceza sahası içertisine girmeye çalışıyor. Bu dakika da  ayağındaki topu bekletmeden kaleye şutladı kaleci Hayrullah göğsüyle kontrol etti.

Dk. 90+4 te İnegölspor dan uğur Utlu ile Karamanspordan Nadir Çiftçi gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

Maç bu skorla biterken 3 puanı alan taraf karamanspor oldu.

Hakemler: Levent Gümüşdere, Burak Sami Şad, Muhammet Nuri Dadı

Karaman FK: Hayrullah Mert, Alper, Mete, Ahmet Furkan, Nadir, Özcan (Ömer Faruk dk. 68) İbrahim Can (Onur Taha dk. 86), Oktay (Ahmet Karademir dk. 68), Erdem, Anıl Batın, Kadir Kaan (Yılmaz dk. 80)

İnegölspor: Bekir, Serhat, Yusuf, Cengiz, Kadir, Eren Emre, Yusuf, Uğur, Emre, Erkan Arda (Tuğbey dk. 46), Okan

Gol: Oktay (dk. 19) (Karaman FK)

Kırmızı kartlar: Nadir (dk. 90+3), (Karaman FK), Uğur (dk. 90+3),