Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kapı kilidini kırdıkları otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar

ANKARA’DA PARK HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLİN KAPI KİLİDİNİ KIRAN 2 HIRSIZ, ARAÇ İÇERİSİNDE BULUNAN 4 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ EŞYALARI ÇALDIKTAN SONRA GÖZDEN KAYBOLDU. HIRSIZLIK ANI İSE GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

ANKARA’DA PARK HALİNDEKİ BİR

Ankara’da park halindeki bir otomobilin kapı kilidini kıran 2 hırsız, araç içerisinde bulunan 4 bin lira değerindeki eşyaları çaldıktan sonra gözden kayboldu. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, 7 Nisan günü Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Park halinde duran 06 NB 831 plakalı otomobilin kapı kilidini kıran iki kişi, araç içerisinde bulunan tespih ve kabloları çaldı. 4 bin liralık eşya ve malzemeyi çaldıktan sonra bölgeden ayrılan hırsızları yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“Araca da hasar vermişler”

Olayla ilgili konuşan mağdur Halil Atanan, “Arabamın yanına gittiğimde kapı kilidinin kırık olduğunu gördüm. İçerisinden eşyaların çalındığını fark ettim. Kamera kayıtlarını izledik. Ellerinde aletlerle arabanı yanına gelmişler. Aracın içerisinde değerli tespihler ve iş için kullandığımız kablolar vardı. Onları çalmışlar. Polise gittik, şikayetçi olduk. Kendilerini tanımıyorum. Araca da hasar vermişler. Toplam zararımız 4 bin lira” dedi.

ŞANLIURFA’DA 3 KÜÇÜK ÇOCUĞUN SULAMA
Sıradaki Haber Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi