Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

İzmir’de adliyede rüşvet operasyonu: İcra müdür yardımcısı ve katip gözaltında

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’nde görevli İcra Müdür Yardımcısı ve icra

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’nde görevli İcra Müdür Yardımcısı ve icra katibi, bir avukattan istediği rüşveti alırken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Adliyesi İcra Müdürlüğü dosyasına yatan resmi tahsilatını hızlandırmak için İcra Müdür Yardımcısı Y.D. (27) ve icra katibi B.B.(26), avukat D.Ç.’den (30) 200 bin TL rüşvet istedi. Avukat D.Ç.’nin durumu şikayet etmesi üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Kendisinden rüşvet istenildiği öne sürülen avukat, şüphelileri yakalatmak için istenilen 200 bin lirayı vereceğini kendilerine söyledi.

Suçüstü yakalandılar

Avukat D.Ç. ile şüphelilerden İcra Müdür Yardımcısı Y.D. dün akşam saatlerinde bir kafede buluştu. D.Ç., seri numaraları alınmış parayı Y.D.’ye teslim ettiği esnada harekete geçen polis ekipleri şüpheli Y.D.’yi suç üstü yakalandı. Yapılan çalışmalar kapsamında katip B.B. de kısa süre sonra evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum’un Alaca ilçesinde düğünden dönen vatandaşların bulunduğu minibüsün devrilmesi neticesinde
Sıradaki Haber Çorum’da düğünden dönen vatandaşların bulunduğu minibüs devrildi: 17 yaralı
Reklamı Geç