Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşçi ve emekçiler için tasarladılar

SUBÜ FERİZLİ MYO GRAFİK TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NE YÖNELİK TASARLADIĞI AFİŞLERLE ONLİNE AFİŞ SERGİSİ DÜZENLENDİ.

SUBÜ FERİZLİ MYO GRAFİK

SUBÜ Ferizli MYO Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne yönelik tasarladığı afişlerle online afiş sergisi düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne yönelik afiş tasarımı yaptı. Öğretim Görevlisi Ersin Berk tarafından organize edilen online afiş sergisine 12 öğrenci katıldı. Dönem dönem toplumsal sorunlara, zararlı alışkanlıklara ya da milli gün ve bayramlara ilişkin afiş sergileri düzenlediklerini kaydeden Berk, “Çalışma konumuz bu kez de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve büyük gayretlerle çalışan işçi ve emekçiler oldu. Bu tarz etkinlikler öğrencilerimizin uygulama yeteneğini geliştirdiği gibi çalışmaların sergi olarak sunulması ise öğrencilerimize özgüven ve motivasyon da sağlıyor. Etkinliklerimiz devam edecek” dedi. Online afiş sergisi https://femyo.subu.edu.tr/tr/tasarim-bolumu-sergi-galerisi adresinden ziyaret edilebiliyor.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ’NDE ‘ÇOBAN’ KRİZİ(KARS-İHA)
Sıradaki Haber Kafkas Üniversitesinde ’çoban’ krizi