Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnegölspor – Somaspor: 1-0

İbrahim Gürbaş/Sinan Unuak/Cihan Unuak//

İbrahim Gürbaş/Sinan Unuak/Cihan Unuak//

Bu hafta  Soma sporu konuk edecek olan İnegölspor da hedef 3 puandı ve güzel bir oyunla 3 puanı alan taraf oldu.

Hakemin başlama düdüğü ile her iki takım karşılıklı gol yollarını rakip kalelerde ararken İnegölspor’un iki pozisyona hakem in devam demesine İnegölspor teknik patronu Güneş tepki gösterdi .Dk. 11 de Somasporlu oyuncunun ceza sahası içerisinde topa elle oynamasına ve sonrasında İnegölsporlu bir oyuncunun yine ceza sahası içerisinde yere düşmesine hakem devam dedi.

GOOLLLLLLL

DK. 22 – Samet sağ çağrazdan yaklaşık 30 metreden direkt kaleye vurdu ve  kalecinin bakışları arasında top ağlara takıldı. 1-0

Dk.27 – Berkay Orhanın pasınla buluşup  Soma ceza sahası içerisine girdi direkt kaleye vuracağı sırada Soma defansı yatarak müdahalesinde  topu  kornere çeldi.

Dk. 45- Somasporlu Kenan’ın vuruşunu kaleci bekir kornere çeldi. Kullanılan korner vuruşu sonuçsuz kaldı.

İlk yarı bu skorla sona erdi

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dk. 48- Soma defansından topu çalan Berkan ceza sahası içine girdi  direk kaleye vuracağı sırada bu sefer Somasporlu oyuncular araya  girerek  topa yine sahip olup uzaklaştırdılar.

Dk.72 Ömer bu dakikada Orhan la paslaştı sonrasında  direkt kaleye vurdu top kalecide kalırken  maçın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

Dk.90+1 Maçın son dakikalarında Emirhan’ın çaprazdan vuruşun herkes gol diye ayağa kalkarken kaleci Muharrem son anda topu yumruklayarak kornere çeldi.

Korner den gelen topa  Ferhat vurdu bu kez Soma defansı topu  uzaklaştırarak gole izin vermedi.

Hakemin bitiş düdüğü ile İnegölspor,  Somaspor karşısında attığı tek golle 1-0  yenerken 3 puanında sahibi oldu.