Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnegöl’de Sahte Çek Operasyonu

Bu haberin fotoğrafı yok

Bursa İl Jandarma Ekipleri tarafından İnegöl’de sabah saatlerinde sahte çek operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 20’ye yakın kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İnegöl merkezli başlatılan Tefeci Operasyonu 4 ile yayıldı. Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum illerinde yapılan eş zamanlı yapılan operasyonda ev ve işyerleri didik didik arandı. İnegöl’de gözaltına alınan 34 kişiye ait olan tahmini bedeli 6 milyar TL’yi bulan mal varlıklarına el konulurken, şahısların sahibi oldukları firmalara kayyum ataması yapıldı.

Edinilen bilgilere göre İnegöl merkezde ve Akhisar Mahallesi’nde sabah saatlerinde ‘sahte çek’ operasyonları gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda ev ve işyerinde aramalar yapıldı. Yapılan aramalarla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken yaklaşık 40 kişi iddiaya göre gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Operasyonların kısmen devam ettiği öğrenildi.

VAN İL AFET VE ACİL
Sıradaki Haber Van AFAD personelleri İran’a intikal için yola çıktı