Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnegölde Saadet Rüzgarı Esti!

Saadet Partisi İnegöl ilçe

Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilâtının 9. kongresi büyük bir coşkuyla yapıldı.

Kültürpark içerisinde yer alan kapalı spor salonunda gerçekleşen Saadet Partisinin ilçe kongresine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

Hasan Eroğlu kongrede yaptıgı konuşmasında İnegöl’ün sorunlarını tek tek anlattı. Başkan Eroğlu; “İnegölde yaşadığımız fiziksel sorunlar ve saymakla bitiremediydiniz tüm sorunlar çözüm beklemektedir.” dedi.

Kongreye İnegöl’ün bir çok parti temsilcisi dernek başkanı ve muhtarları katıldı.

Kongrede Bursa İl Başkanı ve Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Saadet Partisi TBMM grup başkanı İstanbul Milletvekili Bülent Kaya’da birer konuşma yaptılar.

Kongreye büyük bir coşkuyla katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı konuşmada yıllar önce parti teşkilatının ilk kurulduğu yıllardaki bir anısını paylaştı.

Karamollaoğlu daha sonra şunları söyledi. “Dünya bir anda değişti, Amerikanın desteklediği İsrailin müslümanlara zulümlerini görüyoruz. Gebzede insanlar aç, susuzlar ve katlediyorlar. Müslümanlara bu yapılanlar şerefsizlik. Müsluman insanlar zulüm görüyor. Büyük ortadoğu projesini işte böyle şimdi görebiliyoruz. Biz bu projeye destek olamayız. Bugün bizim topraklarımız parçalanmak isteniyor. Filistin orada yaşayanlara aittir. Biz Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye siyasetine de değinen Karamollaoğlu ” Biz ayağa kalkacağız hangi adımı atacağımızı biz biliyoruz yanlış kararlar veren hakimlerin ipini çekeceğiz. Ve iktidara geldiğimizde işi ehline vereceğiz. Ve önümüzdeki mahalli seçimlerde Bursa’yı da Inegöl’üde alacağız.”

Kongre de tek liste ile yapılan seçimler sonrası Ahmet Yıldız ilçe başkanlığına seçildi.

Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatında şu isimler yer aldı.