Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnegöl Kafkas Folklor’de Mehmet Nuri Tayyar Güven tazeledi.

İnegöl Kafkas ve Folklor

İnegöl Kafkas ve Folklor Derneğinin kongresinde başkan değişmeyerek güven tazeledi.
Dernek lokalinde gerçekleştirilen olağan kongrede tek liste ile seçimlere gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Nuri Tayyar yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurul ‘da yeniden güven tazeleyen,
Başkan Mehmet Nuri Tayyar yaptığı konuşmasında “Bugüne kadar başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış, halk danslarında faaliyet göstermiş vefat edenleri rahmet ve minnetle anıyor, sağ olanlara da uzun ömürler, sağlıklı bir hayat diliyorum. Sağlıklı bir hayat diliyorum. 5 ay önce yaptığımız genel kurulda yönetim kuruluna seçildik. Çok değerli arkadaşlarımla birlikte bir süre geçirdik. Bu zaman zarfında onların destekleriyle çalışmalarıyla belli bir seviyeye geldik. İnşallah bundan sonra da yeni ekiple derneğimizin amacına uygun, faaliyetlerine uygun faaliyetler yapacağımıza söz veriyorum. Bizim kırmızı çizgimizi ifade etmek istiyorum sayın üyelerimiz. Biz Türkiye’de yaşayan Gürcüler olarak ülkemizin yapısına, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve bayrağına herkesten daha çok sahip çıkacağımıza ve bu ülke için çalışacağımıza geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğimize ve gelecek nesile de bunu aktaracağımıza söz veriyorum ve herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Genel kurul sonrası yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu:
CasimYıldız, Nedim Sevim, Ahmet Şen,Nevzat Bali,Hasan Baştürk, Adnan Taşdemir, Hüseyin Ordu, Sabit Bayraktar, Ahmet Nuri Baştürk,Eren Şentürk, Murat Yıldırım, Mehmet Yaprak, Ali Türkyılmaz Mehmet Şen,