Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İNEGÖL ALPER TABAN VE AYHAN SALMAN

İnegöl Belediye Başkanlığı aday

İnegöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 11 müracaat oldu. Her kes kendi çapına göre çalışma yaptı ve hepimizin bildiği gibi Genel Merkez Alper Taban’ la yola devam edilecek dedi.
Bu aşamadan sonra yapılacak tek iş, Alper Tabanın rekor bir oyla yeniden Belediye Başkanı seçilmesi yönünde çalışma yapmak.
Seçim dönemlerinde partinin oyunu etkileyecek küskünlük ve kırgınlıklar olmamalı. 
İnanmış olduğun partinin bir neferi olarak emre itaat etmeli, sanki aday kendisiymiş gibi koşmalı koşturmalı..
Dava adamlığı ve partizanlık bunu gerektirir.
Üzülerek görüyor ve duyuyorum ki, AK Partili olduklarını iddia eden bir kesim Alper Tabana küskün.
Bu nedenle de İnegöl Belediye Başkanlığı noktasında Alper Tabana oy vermeyecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinse Alinur Aktaş’ı destekleyecekler. 
Ve hatta bazıları da Meclis üyeleri konusunda da falanca partinin meclis üye listesi güzel, o partinin meclis listesine oy vereceklerini söylüyor.
Hiçbir partili böyle bir hataya düşmemeli, şahsi düşünceleri ve nefsinin isteği doğrultusunda hareket etmemelidir. 
Varsayalım ki, karşı tarafta sizin gibi düşünüyor ve Alper Tabana oy verecek bir kesim, bu hareketinize karşılık onlarda tepki olarak Alinur Aktaş’a oy vermeseler, doğru bir iş mi yapmış olurlar? Elbette ki hayır.
O halde, eğer AK Partiliyseniz, Büyükşehir, İnegöl Belediye başkanlığı ve Meclis üye listesi için ayırım yapmadan partinize oy vermeniz gerekmez mi?
Yok bizim camiaya uğramadı, bizim camiaya sıcak bakmadı veya isteklerimizi yerine getirmedi gibi sudan bahanelerle, AK Partinin İnegöl’deki gücünü zayıflatmak doğru olmadığı gibi, ahlaki de değildir.
Her AK Partili istisnasız Alper Tabana, meclisine ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Alinur Aktaş’a oy vermek durumundadır.
Bu vakitten sonra hiç kimsenin armudun sapı, üzümün çöpü demeye hakkı yoktur. İnegöl’ün menfaatini ve İnegöl’e hizmet gelmesini düşünüyorsanız İnegöl’de AK Parti rekor bir oy almalıdır. 
Ne kadar yüksek oy verilirse Milletvekili Ayhan Salman’ın da eli o kadar güçlü olur. Ankara ayağında Bakanlıkların kapısını çalmak, İnegöl’e hizmet getirmek ve bir şeyler isteme konusunda daha cesur davranır.
Herkes ayırım yapmaksızın partisini desteklemeli, bir oy daha fazla nasıl alırız düşüncesiyle hareket etmeli, fitneye, fesat’ a yol açacak söylemlerden kaçınmalıdır.