Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlhan Palut: “Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor’muş gibi bir görüntü sahada vardı”

ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT, KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “SANKİ AVRUPA İDDİASINI SÜRDÜREN TAKIM RİZESPOR’MUŞ GİBİ BİR GÖRÜNTÜ SAHADA VARDI” DEDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, “Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor’muş gibi bir görüntü sahada vardı” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, “Kasımpaşa takımı iki maçını da aldığı zaman hesapsız bir şekilde ilk 5’e girip Avrupa kupası iddiasını sürdürebilecek durumda. Biz ise çok iyi götürdüğümüz camiamızı heyecanlandırdığımız bir sezonda son periyotta ilk 5 şansımızı maalesef yitirmiştik. Zorlandığımız bir periyot yaşadık. Takımımız bu durumu, ciddiyetle, mücadeleyle, girdiği pozisyonlarla ve oyunu kazanma arzusu noktasında hiçbir şekilde bize lanse ettirmedi. Gayet ciddi oynadık. Maçı çok istedik. Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor’muş gibi bir görüntü sahada vardı. Maalesef golü bulamadık. Özellikle son dakikada bir karambol yaşadık. Bütünde galibiyete yakın taraf bizdik. Bu güzel sezonu iç sahada galibiyetle noktalamak isterdik ama bugün bir puan alabildik” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’DE ULAŞTIĞI
Sıradaki Haber Dursun Özbek: “Önümüzdeki sene mayıs veya haziran ayında 25. şampiyonluğu ve 5. yıldızı kutlayacağız”