Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Gençlere üniversite yolunda sınav provası

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını yenmelerini

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz Alan Yeterlilik Testi (AYT) deneme sınavı, yaklaşık 1500 öğrencinin katılımıyla yapıldı.

Ücretsiz hazırlık kursları ve tercih desteği gibi birçok uygulamayla her zaman üniversite adaylarının yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlere TYT deneme sınavının ardından AYT deneme sınavı imkanı da sundu. 14 gençlik merkezi ve 4 sınava hazırlık merkezinde gerçekleştirilen sınava, yaklaşık 1500 üniversite adayı katıldı.

Uzman rehberler eşliğinde hem stresi yenme hem de düzeylerini ölçme fırsatı bulan gençler, Türk Dili ve Edebiyatı Sosyal Bilimler-1, Sosyal Bilimler-2, Matematik ve Fen Bilimleri sorularını çözdü. Gerçek sınavın provasını yaşayan gençler, eksiklerini görme ve sınav kaygılarını yenme imkanı buldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tokat’ta imam hatip liselerinde öğrencilere zurna eğitimi veriliyor. Tokat’ta imam
Sıradaki Haber İmam hatip liselerinde zurna eğitimi
Reklamı Geç