Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe, üst üste 4. kez ligi ikinci tamamlayacak

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Fenerbahçe’nin ligi ikinci bitirmesi kesinleşirken, sarı-lacivertliler

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Fenerbahçe’nin ligi ikinci bitirmesi kesinleşirken, sarı-lacivertliler son 4 sezonu üst üste ikinci tamamlamış olacak.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, sahasında Eyüpspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler 32. dakikada Youssef En-Nesyri, 84. dakikada Edin Dzeko’nun golleriyle 2-1 kazandı. Bu maç öncesi Kadıköy’de oynadığı son 4 maçın 3’ünde puan kaybı yaşayarak lider Galatasaray ile puan farkının açılması sonrası şampiyonluk yarışında geride kaldı. Ezeli rakibinin aynı saatte başlayan Kayserispor karşısında galibiyet elde etmesiyle son 2 hafta kala şampiyonluk kesinleşti. Geçtiğimiz sezon son haftaya kadar süren yarışta Fenerbahçe, 99 puan alarak ligi ikinci tamamladı. Bu sezon takımın başına geçen Jose Mourinho yönetimindeki takım, bu sezon da aynı durumu yaşadı.

2020-2021 sezonunda 3 büyük takım da şampiyonluk yarışında olurken, sarı-lacivertliler sezonu 2 puan farkla üçüncü tamamladı. Fenerbahçe sonraki sezon Trabzonspor’un, 2023’te ise Galatasaray’ın 8 puan gerisinde bitirdi.

Fenerbahçe, bugün alınan sonuçlarla birlikte 2024-2025 sezonunu yeniden ikinci tamamlamış olacak.

Mourinho’nun öğrencileri gelecek hafta deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muş’un Bulanık ilçesi, eski stadyumda yapılacak olan kapsamlı bir yenileme
Sıradaki Haber Bulanık ilçesi modern spor tesislerine kavuşuyor