Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Güner evinin balkondan düşerek hayatını kaybetti

ESKİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KİRAZ GÜLSÜN BOR GÜNER 12. KATTAKİ EVİNİN BALKONUNDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ.

ESKİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN

Ankara’da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner, 12. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Bir önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Kiraz Gülsün Bor Güner (50), sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak’ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü. Güner’in düştüğünü gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sev edildi. Sağlık ekipleri, Güner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Güner’in cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yakınları, vertigo hastası olan Güner’in psikolojik sorunları bulunduğunu iddia etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kiraz Gülsün Bor Güner kimdir?

Evli ve bir çocuk annesi olan Kiraz Gülsün Bor Güner, Dünya Bankası’nda kısa dönemli danışman olarak çalıştı. 2003 yılında Türkiye’ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü İç Borç Yönetimi Dairesinde şube müdürü ve 2010 yılında Washington Büyükelçiliğine ekonomi müşaviri olarak atanan Güner, 3 yıl görev yaptı. 2014 yılında Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan ve 10 yıl görev yapan Güner, 31 Mart yerel seçimlerinde görevinden istifa ederek Çankaya Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı ancak aday gösterilmedi.

TOKAT'TA ARALARINDA HUSUMET BULUNAN İKİ
Sıradaki Haber Tokat’ta husumetliler arasında kavga: 1 yaralı
Reklamı Geç