Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzincan’da Elif Buse Doğan rüzgarı esti

ERZİNCAN’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 106. YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE EBYÜ ERDOĞAN BÜYÜKKASAP KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GÜZEL SANATLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEVLET HALK DANSLARI TOPLULUĞU GÖSTERİSİ VE ELİF BUSE DOĞAN, KAĞAN ALPTEKİN, NİLGÜN KIZILCI KONSERİNE ERZİNCANLILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

ERZİNCAN'IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Elif Buse Doğan, dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü münasebetiyle EBYÜ Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi ve Elif Buse Doğan, Kağan Alptekin, Nilgün Kızılcı konserine Erzincanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Sanatçılar, güzel gösterileriyle ve seslendirdikleri bir birinden güzel eserlerle il protokolü ve salonu dolduran yüzlerce Erzincanlı tarafından beğeniyle izlendi.

Programın sonunda sanatçılara ve halk dansları ekibine çiçek takdiminde bulunan il protokolü, sergiledikleri bu güzel program için sanatçılara, müzisyenlere ve halk dansları ekibine teşekkür ettiler.

ÜNLÜ OYUNCULAR AHMET KURAL VE
Sıradaki Haber “Efsane” filmine dünyanın merkezinde gala