Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engelli yerine hatalı park edenler affedilmedi

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE TRAFİK BİRİMLERİ TARAFINDAN İL GENELİNDE ENGELLİ PARK YERLERİNE HATALI PARK EDEN ARAÇLARA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DENETİMLERDE 103 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE 87 BİN 200 TL İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından il genelinde engelli park yerlerine hatalı park eden araçlara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 103 araç ve sürücüsüne 87 bin 200 TL idari para cezası kesildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından, 2-3 Aralık 2023 tarihleri arasında 19 ekip 35 personel ile gerçekleştirilen özel denetim sonucunda, 355 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği açıklandı. Yapılan uygulamada ‘Engelli Park Yerlerine Harici Araçların Park Etmesi’ maddesinden 97, diğer kanun maddelerinden 6 adet olmak üzere toplam 103 araç ve sürücüsüne 87 bin 200 TL idari para cezası uygulandığı ve 3 aracın trafikten men edildiği açıklandı.

NEVŞEHİR’DE KAZA YAPAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜ
Sıradaki Haber Alkollü sürücü aracı kendisinin kullanmadığını söyledi, kamera kayıtlarını izleyince ikna oldu