Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç birbirine girdi

ISPARTA’NIN YALVAÇ İLÇESİNDE CADDEYE KONTROLSÜZ GİREN EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KALDIRIMA ÇARPTI, BU ARACA ÇARPMAMAK İÇİN SÜRÜCÜLERİNİN DİREKSİYONLARINI KIRDIĞI İKİ ARAÇ DA BİRBİRİYLE ÇARPIŞTI. KAZADA 1 ÇOCUK HAFİF YARALANDI.

ISPARTA’NIN YALVAÇ İLÇESİNDE CADDEYE

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde caddeye kontrolsüz giren ehliyetsiz sürücü kaldırıma çarptı, bu araca çarpmamak için sürücülerinin direksiyonlarını kırdığı iki araç da birbiriyle çarpıştı. Kazada 1 çocuk hafif yaralandı.

Kaza, saat 12.40 sıralarında Görğü Bayram Mahallesi Orman Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kontrolsüz bir şekilde giriş yapan Cansu T. yönetimindeki 15 EF 206 plakalı Tofaş marka araç kontrolden çıkması sonucu kaldırıma çıkarak durabildi. Bu sırada Nevruz Buğday yönetimindeki 42 HB 084 plakalı Wolkswagen marka araç ile arkasından gelen Esma Doğanlı yönetimindeki 06 AC 3883 plakalı Ford marka araç sürücüleri, kontrolsüz giren araca çarpmamak için direksiyonlarını kırınca birbirleriyle çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan Nevruz Buğday’ın aracında bulunan oğlu Enes Buğday çarpışmanın şiddeti ile sarsıldı. İlk müdahalesi kaza yerine gelen ambulansta yapılan çocuk, tedbir amaçlı ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazaya sebep olan ehliyetsiz sürücü Cansu T.’nin kullandığı Tofaş marka aracın da sigortasız olduğu tespit edildi. Araç trafik ekiplerince bağlanarak çekici ile yediemin parkına çekilirken, sürücüsü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇESİNDE KÖPRÜDEN ATLAYAN
Sıradaki Haber Cizre’de köprüden nehre atlayan kadın botla kurtarıldı