Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dünyaca ünlü Kazak şarkıcı Dimash Qudaibergen İstanbul’a geliyor

STADYUM KONSERLERİ, DÜNYANIN EN NADİR SESLERİNDEN DİMASH QUDAİBERGEN İLE 24 MAYIS CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR. 6 OKTAV, 4 NOTA VE 1 YARI TON ÇOK NADİR ARALIĞIYLA ÇOK ÖZEL BİR SESE SAHİP DİMASH QUDAİBERGEN, TÜRKİYE’DE İLK DEFA BEŞİKTAŞ STADYUMU’NDA KONSER VERECEK.

STADYUM KONSERLERİ, DÜNYANIN EN

Stadyum konserleri, dünyanın en nadir seslerinden Dimash Qudaibergen ile 24 Mayıs Cuma günü başlıyor. 6 oktav, 4 nota ve 1 yarı ton çok nadir aralığıyla çok özel bir sese sahip Dimash Qudaibergen, Türkiye’de ilk defa Beşiktaş Stadyumu’nda konser verecek.

6 oktav, 4 nota ve 1 yarı ton çok nadir aralığıyla dünyanın en eşsiz sesleri arasında sayılan Dimash Qudaibergen, muhteşem bir konserle 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. İstanbul’a ilk kez gelecek olan Dimash Qudaibergen’in bu eşsiz performansının biletleri Biletinal’da satışta çıktı. Dimash Qudaibergen, İstanbul’daki bu ilk konserinde İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Kazakça, Rusça ve Çince olmak üzere yedi dilde performans sergileyecek.

“30’uncu yaşımı sahnede kutlayacağım”

Konser öncesi Biletinial için yaptığı değerlendirmede İstanbul konserinin müzik kariyeri için çok önemli olduğunu belirten Dimash Qudaibergen, “Bu konser ile Türkiye’deki sevenlerimle ilk kez buluşmanın yanı sıra 30’uncu yaş günümü sahnede binlerce kişinin önünde kutlayarak bir hayalimi gerçekleştirecek olmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Tüm müzik birikimimi yansıtacağım konserimle, Türk-Kazak dostluğunu sahneye taşımayı amaçlıyorum” dedi.

KARABÜK'E GELEN ÜNLÜ ŞARKICI ECE
Sıradaki Haber Ünlü şarkıcı Ece Umay, öğrenciler için sahne aldı
Reklamı Geç