Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diyarbakır’da kaldırım işgalleri nedeniyle denetim yapıldı

DİYARBAKIR’DA BAĞLAR BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KALDIRIM İŞGALLERİ NEDENİYLE DENETİM YAPARAK ESNAFA UYARIDA BULUNDU.

DİYARBAKIR'DA BAĞLAR BELEDİYESİ ZABITA

Diyarbakır’da Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım işgalleri nedeniyle denetim yaparak esnafa uyarıda bulundu.

Bağlar Belediyesi’nden yapılana açıklamaya göre, görüntü kirliliğine ve aynı zamanda yaya geçişlerine engel olmasıyla vatandaşları rahatsız eden kaldırım ve yol işgallerine karşı uygulama başlatıldığı belirtildi. Zabıta ekipleri, şikayetlerin yaşandığı bölgeleri tek tek tarayarak kaldırım ve yola bırakılan eşyaları kaldırıp, işyeri sahiplerini duyarlı olmaları konusunda uyardı. Sorunun tekrar edilmesi durumunda yasal işlem uygulanacağın dair sözlü bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.

İşyeri temsilcileriyle görüşen zabıta ekipleri, kimseye ceza verme niyetinde olmadıklarını, ancak esnafın da şehrin huzuru için duyarlı olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

İlçenin huzuru için vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ”Vatandaşlarımızdan yollara çöp atmamalarını, kaldırımlara eşya bırakmamalarını rica ediyoruz. İlçemizin huzurunu ve düzenini hep birlikte muhafaza edelim” dedi.

BAŞKAN BOZBEY, "HAMİTLER'İ YEŞİL BİR
Sıradaki Haber Başkan Bozbey: “Hamitler’i yeşil bir görüntüye kavuşturacağız”