Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilovası’nın yolları konfor kazanıyor

VATANDAŞLARIN DAHA GÜVENLİ YOLLARDA SEYAHAT EDEBİLMELERİ AMACIYLA ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VEREN DİLOVASI BELEDİYESİ VE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

VATANDAŞLARIN DAHA GÜVENLİ YOLLARDA

Vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçedeki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra yeni asfaltlama çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Daha modern bir Dilovası için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz iş birliği ile Eynerce Caddesi asfalt serim çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin birçok noktasında devam eden asfaltlama ve yama çalışmalarımız, planlanan program dahilinde aralıksız devam edecektir” dedi.

ALANYA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER
Sıradaki Haber Alanya’da 571 bin 250 adet mevsimlik çiçek toprakla buluştu