Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 2 yaralı

BURSA’DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE UÇTU. KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.

BURSA’DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE

Bursa’da yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Armutköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Fethiye’ye giden Musa T. (38) idaresindeki 34 BGH 390 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Korkutan kazada 2 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin hamile olduğu öğrenildi. Trafik ekiplerinin kontrollü çalışması sonucu otobüs şarampolden çıkartıldı.

Kazaya karışan otobüsün muavini Barış A. “15 yıllık muavinlik hayatımda böyle bir kaza yaşamamıştım. Şarampole doğru gitmeye başlayınca artık öldüğümüzü düşündüm. Ailemi kaybedeceğimi düşündüm. Zaten bu günden sonra artık bu işi yapmayacağım, istifa ediyorum” diye konuştu.


Otobüsü Tırın sıkıştırdığını iddia eden 38 yaşındaki muavin “Otobüsle ilerlediğimiz esnada Bursa otogarına uğramak istedik. Bu sırada bizi tır sıkıştırdı. Kaptanımız daha büyük bir kazaya neden olmamak için otobüsü kontrollü bir şekilde ağaçlık alana sürdü. Şarampole düştük, çok şükür ağır yaralanan olmadı. 15 yıllık iş hayatımda ilk defa böyle bir kaza yaşadım” ifadelerini kullandı.
Polisin kazayla ilgili tahkikatı ise devam ediyor.

ANTALYA'DA BULUNAN BİR BESİHANEDE ÇIKAN
Sıradaki Haber Antalya’da besihane deposunda korkutan yangın