Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa Büyükşehir de Taşlar Yerine Oturmaya Başladı

Sinan Unuak// 47 yıl

Sinan Unuak//

47 yıl aradan sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Başkan Mustafa Bozbey birlikte çalışacağı Büyükşehir Belediyesinde ki yeni kadrosunu oluşturmaya başladı.

Büyükşehir kadrosunda yer alacak kimi isimler kendilerini ve görev yerlerini kendi sosyal medya hesaplarından duyururken en zor görevlendirmelerinde ilçelerden sorumlu olacak ilçe koordinatörlerin seçilmesinde olacak.

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü görevini yürüten Şafak Baba Pala, sosyal medya hesabından Büyükşehir’de çalışmaya başladığını duyururken, Genel Sekreter Yardımcısı (Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı) Mehmet Yıldız, Dış İlişkiler Daire Başkanı Pınar Işıkyıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Gökay Azak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Hakan Arık, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bircan Uysal, İtfaiye Dairesi Başkanı Canalp Berkdemir, Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Özgür, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Derya Özgökgirev alacak isimler arasında yer aldı.

İlçelerde görev yapacak koordinatör tespitinde Büyükşehir Başkanı Mustafa Bozbey’in çok zorlanacağı belirtilirken İnegöl’de 2 ismin ön plana çıktığı gözlenirken 3.ncü bir isminde aradan sıyırabileceği sürpriz yapacağı da belirtiliyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in eski Belediye Başkanı Erkan Dönmez ile Ali Doğan isminden birini İnegöl koordinatörü olarak belirleyeceği ama bir isminde kulislerde adı geçtiği bununda sürpriz olabileceği belirtildi.