Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bozdoğan’da yeni atanan din görevlilerine eğitim verildi

DİYANET AKADEMİSİ TARAFINDAN BAŞARI İLE TAMAMLANAN MESLEKİ EĞİTİMLERİ VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ SONUCUNDA GÖREVE BAŞLAMA SÜRECİNE GEÇEN ADAY DİN GÖREVLİLERİ İÇİN BOZDOĞAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN GÖREVE BAŞLAMA PROGRAMLARI DÜZENLENDİ.

DİYANET AKADEMİSİ TARAFINDAN BAŞARI

Diyanet Akademisi tarafından başarı ile tamamlanan mesleki eğitimleri ve yerleştirme işlemleri sonucunda göreve başlama sürecine geçen aday din görevlileri için Bozdoğan İlçe Müftülüğü tarafından göreve başlama programları düzenlendi.

Bozdoğan İlçe Müftüsü Dr. Hamza Yıldırım’ın liderliğinde gerçekleştirilen programlar kapsamında, Haydere, Konaklı, Tütüncüler, Örtülü ve Akyaka Mahallerine yeni atanan din görevlileri için sarık ve cübbe takdim törenleri düzenlendi. İlçe Müftüsü Yıldırım, yeni atanan din görevlilerine sarık ve cübbeleri takdim etti. Aidiyet duygularının pekişmesini sağlamak, mesleki moral ve motivasyon oluşturmak, göreve olan ilginin artmasını ve kuruma adaptasyon sürecinin hızlanmasını amaçlandığı programlarda din görevlilerine İlçe Müftüsü Yıldırım tarafından görevlerini layıkıyla yerine getirmeleri, toplumla daha iyi iletişim kurmaları ve hizmet verdikleri bölgelerde etkin rol almaları konusunda önerilerde bulunuldu.

MERSİN'İN ÇAMLIYAYLA İLÇESİNDE ISSIZ BİR
Sıradaki Haber Terkedilen bebeğe hemşireler annelik yapıyor