Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bodrum’daki plajlar temizleniyor

BODRUM BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ VE TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI MUĞLA ŞUBESİ’NİN ORTAKLAŞA ORGANİZE ETTİĞİ DENİZ ÇÖPLERİ İZLEME PROGRAMI YALI MAHALLESİ GERENKUYU HALK PLAJI’NDA YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programı Yalı Mahallesi Gerenkuyu Halk Plajı’nda yapıldı.

Genç bireylere ve vatandaşlara farkındalık oluşturması hedeflenen temizlik çalışmasında Yalı Mahallesi Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu 3. Ve 4. sınıf öğrencileri, mavi bayrak otel sorumluları katıldı. Çalışmaya ayrıca Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, Bodrum Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, zabıta personelleri de destekte bulundu. Temizlik sonunda Çiftlik Mustafa Yazıcı İlkokulu öğrencileri ve temizlik çalışmalarına destekte bulunan Bodrum Belediyesi personellerine sandviç ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Temizlik çalışmaları sonucunda toplam 17 kilo çöp toplandı. İlk Deniz Çöpleri İzleme programının burada yapıldığı ifade edildi ve önümüzdeki aylarda tekrar yapılmaya devam edileceği belirtildi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NİN BAŞLATTIĞI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
Sıradaki Haber Yunusemre’de temizlik seferberliği: 2 buçuk ton çöp toplandı