Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bingöl’de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi

BİNGÖL’DE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI YURTLARDA VE GENÇLİK MERKEZLERİNDE KURSA GİDEN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIKLARI EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bingöl’de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15-22 Mayıs gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde sergi düzenledi. Bingöl Üniversitesi önünde kurulan sergide, yurtlarda ve gençlik merkezlerindeki kursa giden öğrencilerin el emeği göz nuru ürünleri sergilendi. Resim, ahşap boyama, filografi, ebru sanatı, geri dönüşüm gibi kurslarda eğitim alan öğrencilerin hazırladığı binlerce ürün vatandaşların beğenisini topladı.

Gençlik merkezlerindeki faaliyetlerden yaklaşık 10 bin öğrencinin yararlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, “15-22 Mayıs tarihlerini Gençlik Haftası olarak kutluyoruz. Sergi programımızı yurtlarımızdaki öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları eserlerin, gençlik merkezlerimizdeki halk faaliyetlerindeki vatandaşlarımızın hazırladığı eserleri derledik. Şuan için yurtlarımızda kalan 6 bin civarında öğrencimiz ve gençlik merkezlerimize üye olan 10 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizle birlikte sene başından itibaren resim kursları, ahşap, filografi, ebru sanatı, geri dönüşüm gibi yaptığımız çalışmaları gençlik haftasında sergiliyoruz” dedi.

BİLECİK İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY
Sıradaki Haber Albay Erbakıcı’nın hayranlık uyandıran koleksiyonu