Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Uygulamamızı İndir

Başkan Tetik: “Şehrimizin yol sorununu rahatlatacağız”

İlçenin en büyük problemlerinden biri olan bozuk yollar için kapsamlı

İlçenin en büyük problemlerinden biri olan bozuk yollar için kapsamlı bir çalışma planı hazırlayan Nazilli Belediyesi; bakım, onarım ve tadilat faaliyetleri için atağa geçerken, Başkan Ertuğrul Tetik, “Şehrimizin yol sorununu bir nebze de olsa rahatlatacağız” dedi.

Her gün 5 farklı lokasyonda çalışma yapılması için sahada gerekli ön hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız bir faaliyet sürecine girdiğini duyurdu.

Bir yıllık görev süresi boyunca uzun yıllardır atıl durumda bırakılan alanlara yeni yol yapılmasına öncelik verdiğini ifade eden Başkan Tetik, “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle yoğun deforme olan, yaya ve araç trafiğini işkence haline getiren yollarımızda ciddi bir çalışma yapacağız. Şuan planımız her gün 5 ayrı noktada bu çalışmaları gerçekleştirmek. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler ile saha ekiplerimiz incelemeleri sonucu bu alanları belirledik. Belirlenen güzergahlarda yapılacak bu çalışmalarla şehrimizin yol sorununu bir nebze de olsa rahatlatacağız. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kırklareli’nde kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapılıyor. Tarım ve Orman
Sıradaki Haber Kırklareli’nde evcil hayvanlara kuduz aşılaması yapılıyor